Maak van elke gelegenheid een feestje want de mogelijkheden zijn eindeloos met Nafura. We hebben speciaal voor jou de mogelijkheden op een rijtje gezet in ons Nafura e-book, vindt je 9 recepten en 18 inspiratie bronnen voor €2,95. Het goedkoopste en e-book van Nederland!

Wat kun je verwachten in het e-book?

In het Nafura E-book  vind je 9 recepten en 18 inspiratiebronnen die je kunt maken met de Nafura ijsblokjesvormen. Van gezonde babyhapjes met spinazie tot het maken van sushi. En als je iets wilt bakken/ maken dan vind je er een recept voor een heerlijk tussendoortje met aardbijen en chocolade. Ook hebben we aan de kids gedacht, zo hebben we verschillende inspiratie en recepten voor babyvoeding. Zoals je al hebt gelezen kun je van alles met de Nafura ijsblokjesvormen doen en maken, dit was nog niet eens een kwart van wat erin het E-book wordt vernoemd.

Babyvoeding recepten?

Ja wat veel mensen niet weten is dat de Nafura ijsblokjesvormen 70% gebruikt worden voor het maken en invriezen van babyvoeding. Wat hier zo makkelijk aan is als u kleine vriend/vriendin maar 40 gram van een groentehapje mag kun je dit wegen en ontdooien. Hierdoor bespaar je elke dag tijd en gooi je niks weg!
Wist je dat in 99% van alle ijsblokjesvormen BPA en Chemicaliën in verwerkt zit? Maar wat is BPA & Chemicaliën nou eigenlijk: BPA is de afkorting van de chemische stof Bisfenol A. Bisfenol A oftewel BPA is een weekmaker, weekmakers worden gebruikt om plastic elastischer te maken. Waterflesjes, bakjes, koffiebekers en verpakkingen: in alles wat van plastic wordt gemaakt KAN de stof BPA zitten. De stof kan, als je het in grote hoeveelheden binnenkrijgt, een hormoon verstorende werking hebben. Maar geen zorgen, de ijsblokjesvormen van Nafura bevatten deze NIET. Het is meerdere malen getest en het is dus veilig voor iedereen.   
Lees meer over BPA en Chemicalien 
Dus wilt u babyvoeding invriezen, ijsjes maken of hapjes serveren? Geen probleem! De ijsblokjesvormen van Nafura zijn gemaakt van hoogwaardig en uiteraard getest siliconen.